Welkom

Op het blog van Unchained Games, hier kan je onze voortgang volgen.

Buzzwords

Procedural, shmup, Star Fox, C++, 3D, Windows & Linux

S.P.A.C.E

Stars Planets And Cosmic Encounters
 

Ons Doel

vrijdag 22 november 2013

Het doel van Unchained Games is om buiten onze gebaande paden te treden, om onze grenzen te verleggen. En daadwerkelijk ook nog eens een game te bouwen! Hoe kan dat dan beter dan door een game als uitgangspunt te nemen, die zelf ook grensverleggend was: namelijk StarFox op de Super Nintendo Entertainment System. Als de eerste game die op de SNES volwaardige 3d beelden naar je huiskamer bracht, en door de mogelijkheid je ruimteschip door deze 3d omgeving te kunnen manoeuvreren, was deze game voor zijn tijd simpelweg revolutionair. (Verder is het spel ook gewoon keigaaf om te spelen!)

Wij willen deze gedachte vasthouden, en daarbij onze eigen grenzen verleggen, door onze game volwaardig 3d maken en je de vrijheid geven deze 3d ruimte op een leuke en interessante manier te beleven: met behulp van de Oculus Rift!

Niet alleen is dit een primeur voor dit project, maar ook zal het de voor onszelf de eerste keer zijn dat wij voor de Oculus Rift gaan ontwikkelen.

Ben je benieuwd geworden, en heb je ook zin je eigen grenzen te verleggen in 3d ruimte? (of gewoon zin om dingen op te blazen vanuit de luie stoel van je eigen virtuele starship?) Kijk regelmatig op ons blog voor updates over de voortgang, behind-the-scenes informatie, en allerlei andere triviale meldingen die we over ons team doen. En kijk vooral uit naar onze game: Codename "What does the Fox say?".

0 reacties:

Een reactie posten

Lorem

Please note: Delete this widget in your dashboard. This is just a widget example.

Ipsum

Please note: Delete this widget in your dashboard. This is just a widget example.

Dolor

Please note: Delete this widget in your dashboard. This is just a widget example.